Hotmail inloggen - Direct inloggen bij Hotmail - Live (2023)

Direct inloggen bij Hotmail

Hotmail

Hotmail is op dit moment één van de grootste providers in de wereld. Ondanks dat Hotmail erg druk is met de migratie naar Outlook, zijn er nog steeds miljoenen Hotmail.com adressen. Er zijn nog steeds duizenden gebruikers die elke dag een Hotmail.com account aanmaken.

Heeft u een Hotmail account en wilt u inloggen bij Hotmail? Wij helpen middels een uitgebreide uitleg u graag verder. Voorheen werd Hotmail aangeboden door Microsoft. Tegenwoordig bestaat de naam Hotmail officieel niet meer en heet de e-maildienst Outlook. Wanneer u in wilt loggen gaat u voortaan naar de site outlook.com. Hoewel de naam is veranderd betreft het nog steeds dezelfde e-maildienst en kunt u er gewoon gebruik van blijven maken.

Hotmail aanmelden

Inloggen Hotmail
Voor het inloggen gaat u naar de website van Outlook. U wordt verwezen naar de inlogpagina waar u uw e-mailadres en uw wachtwoord moet invullen.

Aanmelden Hotmail – Nieuw account
Wanneer u nog geen e-mailaccount heeft aangemaakt bij Outlook, dan kunt u deze Hotmail aanmaken. Dat doet u door te klikken op de knop ‘Registreren’. Door het invullen van deze gegevens maakt u een nieuw e-mailaccount aan bij Outlook. Voor het instellen Hotmail op uw telefoon heeft u andere gegevens nodig

Hotmail.com login

Outlook.com inloggen
Om in te kunnen loggen bij Hotmail heeft u alleen maar uw e-mailadres en uw wachtwoord nodig. Vervolgens kunt u gewoon inloggen via de urllogin.live.com

Meld je aan bij Hotmail.com
Wanneer u zich wilt registeren voor een nieuw e-mailaccount dan moet u een aantal persoonlijke gegevens invullen waarna u dient te klikken op de knop ‘Account maken’. Voor het instellen van Outlook op uw telefoon heeft u deze gegevens nodig.

Hotmail mail koppelen

Met de onderstaande gegevens kun je jouw hotmail-adres instellen op je mobiel, tablet of laptop. Dit zijn de benodigde SMTP en POP gegevens.

Inkomende server
imap-mail.outlook.com
Beveiligingstype SSL
Poort 993
Gebruikersnaam: Uw Hotmail-emailadres
Wachtwoord: Uw Hotmail-wachtwoord

Uitgaande server
smtp-mail.outlook.com
Beveiligingstype TLS
Poort 587
Gebruikersnaam: Uw Hotmail-emailadres
Wachtwoord: Uw Hotmail-wachtwoord

De POP3 gegevens van Hotmail

Inkomende server
pop-mail.outlook.com
Poort 995
Beveiligingstype SSL
Gebruikersnaam: Uw Hotmail-emailadres
Wachtwoord: Uw Hotmail-wachtwoord

Uitgaande server
smtp-mail.outlook.com
Beveiligingstype TLS
Poort 587
Gebruikersnaam: Uw Hotmail-emailadres
Wachtwoord: Uw Hotmail-wachtwoord

Hotmail aanmaken

Wanneer je vanuit je eigen naam wilt mailen is het nodig zelf een e-mailadres aan te maken. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden, waarvan Hotmail nog altijd de meestgebruikte en populairste is. Een Hotmail-mailadres aanmaken doe je gemakkelijk online.

Wat is Hotmail?

Hotmail (ook wel Microsoft Hotmail, Windows Live Hotmail en MSN Hotmail genoemd) is een door Microsoft aangeboden gratis e-maildienst. Hotmail begon in 1996 als een van de eerste commerciële e-maildiensten, maar werd later overgenomen door Microsoft.

Sinds enkele jaren is de officiële naam van Hotmail veranderd naar Outlook.com. Maar iedereen gebruikt nog de naam Hotmail en velen hebben ook nog een @hotmail.com-mailadres.Met ruim 400 miljoen is Hotmail een van de meest gebruikte diensten voor e-mail ter wereld. Alternatieven voor Hotmail zijn bijvoorbeeld Gmail en Yahoo! Mail.

Hotmail aanmaken bij Outlook?

Het lijkt een beetje gek dat je een Hotmail-account aanmaakt bij Outlook. Maar dat is het niet want Hotmail is in het verleden overgenomen door Microsoft. Deze softwaregigant heeft alle mail onder gebracht in zijn systeem Outlook. De merknaam Hotmail wordt daarmee uitgefaseerd. Wel is het nog steeds mogelijk de @hotmail.com extensie te gebruiken én aan te maken.

Volg de onderstaande stappen om een Hotmail-adres aan te maken.

Stap 1: Open de website

Begin met het openen van de volgende link:https://login.live.com(link opent in nieuw scherm). Dit is het inlogadres wat je na registratie ook zal gebruiken.

Kies hier voor de optie “Geen account? Maak er een

Stap 2: Kies @hotmail.com

Standaard biedt het systeem je een @outlook.com account aan maar het is zeker nog mogelijk om juist voor de Hotmail variant te kiezen. Kies deze optie in de dropdown.

Kun je echt nog steeds een Hotmail-account aanmaken?

Ja, dat is anno 2018/2019 nog steeds mogelijk. Standaard biedt Microsoft je een Outlook-adres aan, maar als je zelf een @Hotmail-adres intypt of de het dropdown-menu gebruikt, kun je nog steeds een Hotmail-mailadres krijgen. Hou er wel rekening mee dat heel veel namen voor het @-symbool al geregistreerd zijn.

Stap 3: Vul de gegevens in

Er zijn nu veel velden die je moet invullen. Zorg ervoor dat je ook het telefoonnummer of tweede e-mailadres invult voor het geval je in de toekomst eens je wachtwoord kwijt bent.

Overige diensten

Nadat je je account hebt aangemaakt kan je gebruik maken van de e-mail. Toch is dit niet het enige waar je nu toegang tot hebt. Ook kan je gebruik maken van de Windows Live-mogelijkheden. Dit is bijvoorbeeld de kalender, OneDrive en nog veel meer!

Hotmail account verwijderen

Het kan natuurlijk zijn dat je je Hotmail-account wilt verwijderen. Hou er rekening mee dat je account niet enkel een e-mailadres is maar dat na de overname door Microsoft Outlook hier ook meer diensten aan verbonden kunnen zitten. Deze diensten zullen na het verwijderen van je account ook niet meer toegankelijk zijn. Ook je opgeslagen e-mails zullen verwijderd worden. Heb je nog iets nodig? Sla dat dan eerst op of download je e-mails naar een andere mailbox.

Zeker weten?

Ben je er zeker van dat je je hotmail account wilt verwijderen doorloop dan de volgende stappen:

 1. Begin door in te loggen op je Hotmail-account door naarhttps://login.live.com te gaan
 2. Ga rechtsboven naar accountinstellingen.
 3. Kies account sluiten.
 4. Controleer of je het juiste account gekozen hebt en volg de instructies op de pagina.

Na het opzeggen van je account zal Microsoft het nog 60 dagen open houden. Na de 60 dagen wordt het account definitief verwijderd en is het niet meer mogelijk deze actie terug te draaien.

Indien je gedurende deze 60 dagen de verwijdering wil tegenhouden hoef je enkel in te loggen. Hierdoor zal Microsoft automatisch het account van de te verwijderen lijst af halen.

Hotmail inloggen

Hotmail is een populaire maildienst waar veel mensen gebruik van kmaken. Sinds 2015 heet Hotmail eigenlijk al Outlook, maar veel mensen hebben het nog over Hotmail. Ook bestaan de oude Hotmail-adressen nog. Met je oude Hotmail-adres kun je inloggen in de nieuwe Outlook-omgeving.

Hotmail inloggen aanmelden

Wanneer je je mail wilt bekijken moet je op je Hotmail inloggen. Dit kan online op de inlogpagina van Hotmail (Hotmail Sign In). Je zult hierbij altijd je wachtwoord en gebruikersnaam moeten invullen. Dit kan best lastig zijn want die heb je natuurlijk niet altijd bij de hand. Het is daarom ook mogelijk jouw mailaccount in te stellen op je pc, smartphone of tablet. De pc onthoudt daarna je gegevens waardoor je deze niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. Natuurlijk ben je niet altijd in het bezit van een pc. En misschien heb je je Hotmail-account niet aan je smartphone of tablet toegevoegd. Je kunt dan altijd terecht op Hotmail-webmail.

Een eigen Hotmail adres

De dienst van Hotmail is gratis dus het aanmaken van een account kan je gemakkelijk en kosteloos doen. Dit heeft tot gevolg gehad dat Hotmail in Nederland een van de grootste gratis mail-aanbieders is geworden. Er zijn echter tegenwoordig meerdere partijen die gratis e-mail aanbieden en hiermee ook bekend geworden zijn. Onder andere Outlook, tevens een dienst van Microsoft. Andere mogelijkheden zijn Gmail of de mail van jouw internetprovider zoals Ziggo.

inloggen op Hotmail, waar doe ik dat?

Het is best stilletjes gebeurd, het veranderen van de standaard Hotmail inloggen url naar een nieuwe. Want omdat de dienst overgenomen is door Microsoft is hij gelijkgetrokken met Outlook. Daarmee is ook de url waarop je kan inloggen dezelfde geworden als deze andere maildienst. Na het inloggen kom je gewoon in jouw inbox terecht en is de opmaak wel zoals die van Outlook, wel even wennen!

Dit is de rechtstreekse link om in te loggen op je Hotmail-account: https://login.live.com

Je zit dan dus op het live.com-domein. Het is trouwens nog wel steeds mogelijk om een Hotmail-adres aan te maken.

Hotmail gegevens

Elke keer handmatig inloggen je wachtwoord intoetsen kan natuurlijk vervelend zijn. De computer vraagt vaak of hij het wachtwoord voor je zal onthouden. Is dit wel verstandig?

Het automatisch onthouden van het wachtwoord kan goed op je eigen computer. Wanneer je echter gebruik maakt van een openbare computer is het niet verstandig het wachtwoord op te slaan. Hierdoor kunnen mensen na jouw ook de mail openen.

Naast de computer biedt het inlog scherm vaak ook de mogelijkheid om het wachtwoord te onthouden. Beide manieren werken op een vergelijkbare manier en hiervoor geldt hetzelfde advies. Wanneer je je wachtwoord kwijt bent is dat natuurlijk erg vervelend. Gelukkig is er de mogelijkheid om deze te resetten waardoor je snel weer bij jouw berichten kan komen. Volg onderstaande stappen en voordat je het weet ben je weer aan het mailen!

 1. Ga naar Live mailen klik op Ik ben mijn wachtwoord vergeten.Volg deze link:https://login.live.com
 2. Ga voor de eerste optie:Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Kies daarna volgende.
 3. Vul je e-mailadres of telefoonnummer in, en typ de code over.
 4. Er zijn verschillende mogelijkheden om een nieuwe inlogcode te ontvangen. Kies één van de opties.
 5. Er wordt een bevestiging gevraagd, bijvoorbeeld het aanvullen van het andere e-mailadres.
 6. Als de bevestiging correct is wordt een code opgestuurd.
 7. Ga naar je mailprogramma om de code op te halen.
 8. Ga terug naar de Microsoft pagina en klik op Code verzenden
 9. Volg de instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Opslagruimte e-mailbox:25 GB

Aantal e-mailadressen: vier

Max grootte bijlages: 10MB
Inkomende POP3 server: pop3.live.com (dus geen hotmail.com!)
Uitgaande mailserver: smtp.live.com

Gebruikersnaam:Vul je gebruikersnaam in inclusief @hotmail.com

Poort inkomende server (pop3): 995
Beveiligingstype: SSL/TLS

Poort uitgaande server (smtp): 587
Beveiligingstype: STARTTLS
Gebruikersnaam: Vul hier je volledige e-mailadres in
Server voor binnenkomende e-mail (IMAP): imap-mail.outlook.com
Poort binnenkomende e-mail (IMAP): 993 vink ssl aan
Server voor uitgaande e-mail (SMTP): smtp-mail.outlook.com
Poort uitgaande e-mail: 587

Hotmail openen

Je Hotmail openen (nu Outlook genoemd door Microsoft) en je Hotmail mails lezen is helemaal niet moeilijk. Er zijn verschillende manieren om e-mail te bekijken wij zullen ze per mogelijkheid duidelijk beschrijven.

Hotmail openen via de webmail

De meest gemakkelijke manier om je mails in te kijken is wel via de webmail variant. Dit betekent dat je via een website je Hotmail kan openen. Hiervoor heb je enkel je gebruikersnaam en wachtwoord (en een internetverbinding) nodig.

Deze vul je in op het inlogscherm op de pagina waarna je mailaccount geladen wordt. Deze variant heeft het voordeel dat elke computer die verbonden is met het internet geschikt is om in te loggen. Het nadeel is echter dat je altijd je wachtwoord en en gebruikersnaam moet onthouden.

Login via de link:https://loginlive.com

Ik kan Hotmail niet openen / inloggen

Hoewel Hotmail/Outlook meestal goed werken, kan het voorkomen dat je Hotmail niet kunt openen. Dan kunnen er verschillende zaken aan de hand zijn.

Normaal gesproken zijn dit de enige 2 schermen die je hoeft te doorlopen:

 1. Vul je e-mailadres, telefoonnummer of Skype-naam in
 2. Voer je wachtwoord in en klik op ‘Aanmelden’

Lukt het niet? Controleer dan de volgende zaken:

 • Heb je het juiste wachtwoord? Ben je misschien je wachtwoord vergeten?
 • Probeer de cookies van je browser te verwijderen. In Chrome doe je dat door naar Instellingen te gaan en daar te zoeken op ‘cookies’. Elke browser heeft zo z’n eigen manier om cookies te verwijderen.
 • Probeer of je met een andere browser wel in kunt loggen.
 • Kun je wel op andere Microsoft-diensten inloggen? M.a.w. doet het probeer zich alleen bij Hotmail/Outlook voor? Check de storingen op de server.
 • Vergewis je ervan dat je account niet gehackt is (wijzig je wachtwoord en probeer het opnieuw).

Hotmail openen via mailprogramma (zoals Outlook)

Naast de webmail variant is het ook mogelijk je Hotmail mails te lezen en te versturen via je eigen computer. Hiervoor moet je het account instellen in jouw e-mailprogramma. Veel mensen gebruiken hiervoor Outlook. Een programma dat vaak standaard geïnstalleerd is met Office.

Het voordeel van het instellen van een mailprogramma is dat je niet elke keer het de inloggegevens hoeft in te vullen. Wel heeft dit tot gevolg dat je enkel op de ingestelde computer de e-mail kan inlezen.

Gegevens Hotmail

Om de e-mail in te stellen heb je verschillende gegevens nodig van Hotmail. Deze hebben we natuurlijk voor je verzameld.

 • Gebruikersnaam: Dit is je volledige e-mailadres
 • Wachtwoord: Dit is het wachtwoord van je mailadres
 • Server inkomende mail (IMAP): imap-mail.outlook.com
 • Server inkomende mail (POP3): pop3.live.com (gebruik beter bovenstaande IMAP)
 • Server uitgaande mail: smtp.live.com
 • Beveiliging: SSL inschakelen op standaard poorten

Hotmail wachtwoord vergeten

Ben je je Hotmail wachtwoord helemaal vergeten en lukt daarom het inloggen niet meer? Vervelend! Met de onderstaande stappen kan je jouw wachtwoord resetten waardoor je weer snel bij je berichten kan!

Het is ook niet makkelijk met al die online diensten waarvoor je steeds een apart wachtwoord nodig hebt. Misschien logde je steeds automatisch in waardoor je je wachtwoord niet nodig had. Of misschien ben je al heel lang niet ingelogd op jouw Hotmail-account. Of misschien heb je jouw wachtwoord kortgeleden wel veranderd… maar in welk wachtwoord ook alweer? Hoe dan ook, het kan altijd gebeuren dat je een melding te zien krijgt waarin staat dat je een foutief wachtwoord hebt ingevuld. Je weet jouw Hotmail-wachtwoord niet meer. Wat nu?

Gelukkig heeft Hotmail/Outlook heeft een slimme oplossing voor als je je wachtwoord vergeten bent: de wachtwoord vergeten functie. Met deze functie op de website kun je op basis van jouw registratie een nieuw wachtwoord instellen. Hiervoor moet je echter wel de beveiligingsvraag, het antwoord daarvan en een alternatief e-mailadres weten dat je tijdens de registratie hebt ingevuld. Zonder deze data kun je jouw wachtwoord niet herstellen.

Hotmail vergeten wachtwoord terughalen stappenplan

 1. Open als eerste de pagina waarop je altijd inlogde, dit is vast: https://login.live.com(link opent in nieuw tabblad)
 2. Onder de velden inlognaam en wachtwoord staat de zin “Ik ben mijn wachtwoord vergeten” . Klik hierop
 3. Kies voor de eerste optie, “Ik ben mijn wachtwoord vergeten
 4. Je krijgt nu de vraag om het e-mailadres in te vullen waarvan je het wachtwoord kwijt bent, vul deze in. Voer de code om verder te gaan..
 5. Ter controle zal er een beveilingscode gestuurd worden. Dit kan bijvoorbeeld naar het tweede adres wat je tijdens de registratie hebt doorgegeven.
 6. Ter bevestiging vul je dit adres zelf verder in.
 7. Heb je alles juist ingevuld dan zal er een code gestuurd worden naar dit adres.
 8. Login op je tweede e-mailadres of het adres die jij ter controle hebt opgegeven en kopier de code.
 9. Ga terug naar de pagina en vul hier de code in. 4
 10. Volg als laatste de instructies om een nieuw wachtwoord in te vullen.

Wachtwoord opnieuw instellen
Na de bovenstaande stappen kan je een nieuw wachtwoord voor jouw e-mailaccount instellen. Zorg dat je kiest voor een goed wachtwoord dat je makkelijk kunt onthouden maarwel ‘veilig’ genoeg is. Bij voorkeur niet een te simpel wachtwoord dat makkelijk geraden kan worden!

Wanneer je je wachtwoord vergeten bent is het altij belangrijk dat je toegang hebt tot je tweede e-mailadres of telefoonnummer. Dit tweede e-mailadres heb je ingevoerd tijdens de registratie van de adres. Ook het mobiele nummer moet wel ingevuld zijn in het account. Zorg ervoor dat deze extra gegevens (tweede mailadres en telefoonnummer) altijd actueel zijn.

Hotmail gehackt?

Kun je niet meer inloggen op je mail? En weet je zeker dat je het goede wachtwoord hebt? Dan kan het ook nog zo zijn dat je account is gehackt. Die kans op een gehackte mailbox is weliswaar klein, maar de zwakke schakel is nog altijd de gebruiker. Als jij een te voor de hand liggend wachtwoord hebt. Of als je je computer niet goed tegen malware of virussen hebt geschermd.

Hotmail gehackt? Jouw e-mail account kan een interessant doelwit zijn voor hackers. Omdat ze met bijvoorbeeld een Hotmail- of Outlook-account weer andere mensen kunnen oplichten. Via phishing, malware en virussen wordt daarom geprobeerd achter wachtwoord te komen om zo je account te hacken. Je account kan door iemand zijn gekraakt, maar het kan ook zijn dat het account is gekraakt door malware die op je computer staat.

Het is daarom verstandig om regelmatig backups van je computer en belangrijke bestanden te maken en daarnaast virusscanners te laten draaien. Installeer niet zomaar allerlei programma’s. Gebruik bij voorkeur alleen apps die uit betrouwbare bronnen komen. Lang niet altijd heb je het door dat er malware op je computer staan. En dan is het te laat.

Phishing is ook berucht. Je weet wel, die mailtjes waarin je een aanbod wordt gedaan of waaraan staat dat je de loterij hebt gewonnen. Pas ook op met mails van bekenden of onbekenden waarin een zip-bestand zit met zogenaamde ‘foto’s van jou’. Door zip-bestanden uit te pakken of op links te klikken, kunnen kwaadwillenden malware op jouw computer installeren of je wachtwoorden achterhalen.

Stappenplan voor als Hotmail gehackt is
Kun je nog inloggen?
Ga naarHotmailen log zonodig in met je mailadres en wachtwoord.
Klik bijWachtwoord- en beveiligingsgegevensopWachtwoord wijzigen.
Geef het oude wachtwoord op.
Geef het nieuwe wachtwoord op.
Het wachtwoord wordt gewijzigd.
Kun je niet meer inloggen?

Lukt het je niet om in te loggen? Geef dan bij Microsoft aan dat je account is gehackt.

Ga naarMicrosoften klik opIk ben mijn wachtwoord vergeten.
Vink aan:Ik denk dat iemand anders mijn Microsoft-account gebruikt.
Geef een reden hiervoor op.
Microsoft wil nu vaststellen of jij de rechtmatige eigenaar van het account bent. Daarom vraagt Microsoft om een telefoonnummer en een tweede mailadres. Ook kunnen er veiligheidsvragen volgen, die niet steeds dezelfde vragen zijn.Geef alleen gegevens door die je zeker weet. Twijfel je over je antwoorden, zoek het dan eerst uit.
Als Microsoft je identiteit vast kan stellen, wordt je account hersteld met een nieuw wachtwoord.
Tips om een gehackt account te voorkomen

De beste tip om te voorkomen dat je Hotmail of Outlook wordt gehackt is door je wachtwoord regelmatig te veranderen.

Installeer daarnaast een goede virusscanner en laat die regelmatig een scan van je hele harde schijf maken.

Geef ook een veilig tweede e-mailadres en een telefoonnummer op. Zo kun je jouw account terughalen als je vermoedt dat het gehackt is.

Tips voor een veilig wachtwoord

Een goede beveiliging van je Hotmail-account begint met de keuze voor een goed wachtwoord. Maar wat is een goed en veilig wachtwoord?

1. Gebruik sowieso géén bestaand woord uit het woordenboek (ook niet in een andere taal).

Robots proberen continu op accounts in te breken door steeds woordenlijsten te gebruiken en die woorden te proberen. Als jouw woord een bestaand woord is, maak je het ze te makkelijk.

2. Gebruik ook geen variant op een bestaand woord of een combinatie van bestaande woorden.

Om dezelfde redenen moet je ook geen woorden combineren of een voor de hand liggende zin gebruiken.

3. Gebruik geen wachtwoord dat persoonlijke gegevens bevat zoals naam en geboortedatum.

Je eigen naam of geboortedatum dan? Ook geen goed idee. Dit soort wachtwoorden is makkelijk te raden.

4. Gebruik geen opeenvolgende cijfers, letters of toetsen.

12345678, ABCDEFG, QWERTY… Het zijn allemaal veelvuldig voorkomende wachtwoorden. Doe het niet.

5. Gebruik geen wachtwoord dat je ook voor andere accounts gebruikt. Het is veiliger om voor elk (mail)account een eigen wachtwoord te kiezen. Zo voorkom je dat wanneer één account gekraakt is, ook je andere account direct gevaar lopen.

Hoe moet het dan wel? Kies bij voorkeur een willekeurige combinatie van kleine en grote letters, cijfers en speciale tekens. Een tips is dat je een zin in gedachten neemt die je makkelijk kunt onthouden. Van deze zin leid je dan een combinatie van (hoofd)letters en cijfers af.

Bijvoorbeeld: ‘Ik vergeet mijn wachtwoord altijd weer’. Dit wordt dan Ivmw8w00rdaw.
Het kan natuurlijk gebeuren dat je je wachtwoord wilt wijzigen. Ook is het natuurlijk mogelijk dat je je wachtwoord helemaal niet meer weet. Op dat moment is het nodig dat je de stappen van Hotmail op de juiste manier gaat doorlopen. Lees snel verder.

Het veranderen van je wachtwoord en een vergeten wachtwoord is voor het stappenproces een andere handeling. Bekijk welke van de twee mogelijkheden voor jou van toepassing zijn.

Hotmail wachtwoord wijzigen

Weet je nog wat je wachtwoord is maar wil je deze om welke reden dan ook toch wijzigen? Doorloop dan onderstaande stappen. Het wijzigen van het wachtwoord is niet moeilijk!

 1. Log allereerst in op je Hotmail account. Klik op je eigen naam, dit vind je rechtbsboven en kies accountinstellingen.
 2. Onder je e-mailadres staan verschillende opties die je kan uitvoeren, kies voor wachtwoord wijzigen.
 3. Het wijzigen van je wachtwoord moet bevestigd worden op een door Microsoft bekende e-mailadres. Ook is het mogelijk gebruik te maken van je mobiel voor de bevestiging.
 4. Op het bij punt 3 opgegeven adres komt een bevestiging binnen. Deze code heb je nodig om de wijziging te activeren.
 5. Voer de code in op de pagina.
 6. Volg de overige instructies voor het wijzigen van je wachtwoord.
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jonah Leffler

Last Updated: 09/12/2023

Views: 5675

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jonah Leffler

Birthday: 1997-10-27

Address: 8987 Kieth Ports, Luettgenland, CT 54657-9808

Phone: +2611128251586

Job: Mining Supervisor

Hobby: Worldbuilding, Electronics, Amateur radio, Skiing, Cycling, Jogging, Taxidermy

Introduction: My name is Jonah Leffler, I am a determined, faithful, outstanding, inexpensive, cheerful, determined, smiling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.